Arrild

I hjertet af Sønderjylland

Sommerkoncert i Arrild Kirke onsdag d. 9. august 2023 kl. 19.30

Husker du fjernsynsudsendelsen “Hit med sangen”? Det var Amin Jensen, der var vært, mens han havde selskab af de 2 holdkaptajner Sigurd Barrett og Sascha Dupont.

Sascha Dupont og Ida Gormsen er duoen til sommerkoncerten i Arrild Kirke med nye fortolkninger af salmer og sange blandet med et par egne kompositioner.

Gode melodier, velklingende stemmer, udstråling og masser af kærlighed til musikken er nogle af kendetegnene, når Sascha Dupont og Ida Gormsen er på scenen.

De internationalt anerkendte og prisbelønnede musikere er begge opvokset i Vejle og havde dengang deres første musikalske møder gennem musikskolen.

Sascha er for nyligt vendt tilbage til Danmark efter 12 år i USA og har i mange år skrevet sange med andre sangskrivere i såvel Los Angeles og London som herhjemme. Sangene er oftest tiltænkt andre kunstnere, men også Saschas egne albums har nydt godt af hendes talent.

Ida har levet som freelance-musiker, komponist og kapelmester siden 1990. Hun turnerer til dagligt rundt i verden med forskellige kunstnere fra både ind- og udland og har været bosat mange forskellige steder – bl.a. Sverige, Norge, Ghana og Sydafrika.

De 2 efterspurgte musikere nyder at lave musik sammen igen, og der venter publikum en stor oplevelse, når de 2 store personligheder fortolker både egne og andres materiale sammen. Denne aften vil repertoiret være nye fortolkninger af samler og sange blandet med et par egne kompositioner.

GRATIS ADGANG

Del på Facebook