Dilettant lørdag den 26. marts

Dilettant ”Andersen på klods” 

Arrild Sogneforening har glædet sig til atter at kunne slå dørene op for årets dilettantforestilling. Dette års forestilling hedder ”Andersen på klods”. Stykket handler om aktørerne i ”Teaterforeningen Ej blot til lyst” der er ved at gøre sig klar til årets forestilling ”På god versefod med hr. Andersen”. Der lurer en utilfredshed blandt aktørerne, da de plejer at spille platte og halvlumre dilettantforestillinger, men instruktøren ønsker et mere seriøst stykke. Der lurer en masse intriger i kulissen…

Dilettantforestillingen løber af stablen lørdag den 26. marts på Arrild Privatskole, hvor der er generalprøve kl. 13.00 (Entre voksne 50,- kr. Børn 25,- kr. inkl. kaffe/sodavand og kage). Aftenforestillingen starter kl. 18.30 (Entre 200,- kr. inkl. mad og musik). Maden får vi fra Feriebyens Restaurant og Brian Holm står for musikken.

Billetterne kan igen i år købes i forsalg i Arrild Dagli´Brugsen til 175,- kr.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 23. marts.
Christian Møller 24290636
Karin de Place 24985591

Vi glæder os til, at se jer til nogle hyggelige timer med god underholdning
den 26. marts.

En tanke om "Dilettant lørdag den 26. marts"

  1. Marianne

    tusind tak til jer der spillede med I lavede en fremragende præstation. Også en tak til jer der så på. I var med til at gøre stykket endnu bedre med jeres respons.

    Vi håber at se jer og endnu flere næste år

    Og hvis du ha lyst så meld dig blot til at spille, vi finder helt sikkert en rolle til dig også

    Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *